Wong's Paradise

Over ons

over-ons01

Welkom bij Wong’s Paradise

Welkom bij Wong’s paradise. Wij zijn een familiebedrijf van broer en zus. Koken, eten en genieten zit in ons bloed en onze cultuur. Naast het serveren van goed eten en het bieden van een goede service, vinden wij ook belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving. Daarom kiezen wij ervoor om meer gezonde en bewuste gerechten te serveren. Daarnaast werken we ook naar een duurzamere werkomgeving, om ook zo een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Goede prijs en kwaliteit

Niet alleen staat ons restaurant bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding en de goede service; eten bij Wong’s Paradise gaat verder. Wij nemen u mee op een culinaire reis door China. Onze menukaart biedt een grote variatie aan gerechten uit diverse Chinese keukens, o.a. Kantonese, Shi Chuan, Shanghaise en Pekingse keuken. Onze Chinees/Aziatische tapaskaart biedt de mogelijkheid om van meerdere gerechten te proeven. Naast onze afhaalkaart hebben wij nu ook de WokBox-to-go, voor zowel ’s middags (lunch) als voor ’s avonds. Snel, lekker, gezond en niet duur. Precies goed voor 1 persoon.

In onze gezellige lounge, kunt u genieten van een drankje en Oosterse hapjes. Ideaal om even tot rust te komen tijdens of na een dagje shoppen. Of even ‘voor’borrelen voordat u bij ons aan tafel gaat en/of ‘na’borrelen als u wilt natafelen. En in ons restaurant heeft u gratis Wifi!

Wij zijn een kindvriendelijk restaurant  Als de papa’s en mama’s even rustig willen eten en/of willen natafelen, dan kunnen de kinderen zich uitleven in de speelhoek.

over-ons02

welkom01

Prima bereikbaarheid

Ons restaurant zit in het gezellige Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem-Zuid, op loopafstand van het Gelredome en Rijnhal. Parkeren is gratis. Ideaal dus als u een hapje wilt eten bij concerten, voetbalwedstrijden of andere evenementen. Bij ons kunt u a la carte eten en voor groepen kunnen wij ook een lopend buffet verzorgen. Wilt u liever thuis genieten van ons eten, geen probleem wij verzorgen ook catering aan huis. Wij stemmen onze service op uw wensen af.

Tot ziens in ons restaurant, u bent van harte welkom!